Nuffnang

Sunday, August 30, 2009

A night to remember

Malam terakhir di Miri, kami celebrate di town, makan walau perut dah kenyang.

Hei, betullah orang kata, kalau dah hantu cokolat, apa-apa pun semua nak cokalat sahaja. Inilah kegemaran kawanku. Lihatlah apa yang dimakan olehnya. Heheheh.



Dear chingu, aka kawan. Terima kasih banyak-banyak sangat sebab benarkan kami duduk di tempat kamu selama lapan malam. Bawa ke sana sini. Maaflah, kawan kamu ni tak tahu bawa kereta manual dan selalu menyusahkan kamu. Hanya Allah yang akan dapat balas jasa kamu.

Nanti masa hadapan akan menyusahkan kamu lagi. Maaf yer.

2 comments:

noor_nazriena said...

sedapnya...... cokolat...... air cokolat......yg sedap......mimpi air cokolat........... maafkanlah kekurangan sahabatmu ini.............jgn serik

Masz said...

kekurangan apa lak? Terima kasih banyak-banyak tau tolong. Kan 16 dah book nak datang sana lagi. :)